Numele este o carte de vizita in orice domeniu, iar lumea parfumurilor de marca este unul dintre cele mai potrivite exemple. Un titlu precum Lady Million sau Hypnose te poate ademeni sa incerci lista de ingrediente din spatele unui concept olfactiv, pe care nu il cunosti deja. Din acest motiv s-a inventat si denumirea de “blind buy”, cand un produs este cumparat pe baza unor aspecte subiective, ceea ce inseamna ca ai investit in ceva pentru ca te-a atras numele, aspectul sau ceea ce promite, fara sa stii ce efect are inainte sa il cumperi.

Asadar, oare cum miroase ceva care suna Prada Candy? Clar te trimite cu gandul la o punga de acadele aromate si dulci, la o lume colorata de bomboane pe bat si la un rasfat adolescentin, nu-i asa?

Aparent chiar asa este, insa Prada este un brand care a inteles importanta de a fi singular si diferit intr-o multime de accesorii, care se conformeaza la anumite norme. Asta se poate vedea atat in propriile colectii de haine, cat si in produsele de parfumerie, unul dintre cele mai evocatoare fiind chiar Prada Candy.

Exclusivitatea notelor de caramel si de vanilie este proiectata intr-o maniera inconfundabila datorita accentelor de mosc negru, de note pudrate si de benzoe. Creat de insasi Daniela Andrier de Givaudan, amestecul structural al acestei ape de parfum se diferentiaza de restul titlurilor din aceasta categorie de parfumerie prin aroma intensa si obsesiva de caramel si de rasina mirositoare. Toate acestea nu fac decat sa scoata in evidenta natura seducatoare a unui parfum inovator.

Cu toate acestea, de ce ai alege parfumul Prada Candy? Pentru ca este o proiectie abstracta, elaborata intr-o maniera artistica complexa, avand la baza doar cinci ingrediente. Ritualul dezvoltarii acestui buchet de ingrediente este motivul perfect pentru a atrage complimente si admiratia celor din jur. Parfumul Prada Candy este alegerea unei femei cu un stil minimalist, care aparent se conformeaza la tendinte, insa care surprinde prin detalii de autenticitate. Este adresat unei femei careia ii place sa se rasfete cu lucruri rafinate si care vrea sa se evidentieze prin bun gust. Toate acestea sunt sugerate de cromatica minimalista a sticlutei, de liniile unui design contemporan si de modelul feminin din campania de publicitate, ipostaziat intr-un rol de femeie moderna definita printr-un stil subtil retro.

Persistenta si siajul acestei ape de parfum se disting printr-o intensitate moderata, care nu copleseste pielea purtatoarei, dar care in acelasi timp se distinge intr-o maniera aparte.

Asadar, notele de parfum Prada Candy sunt mai mult decat un bol de sticla cu bomboane colorate si cu arome sintetice de fructe. Din contra, este vorba despre o proiectie caramelizata cu iz oriental de benzoe si cu note pudrate de vanilie. Astfel, campania vibranta si jucausa se adreseaza tie, unei femei tinere, pline de viata, care prefera rujul rosu si zambetul larg si sincer. Este pentru tine, o femeie sofisticata, care este pasionata de miresmele gurmande si care emana sarm prin fiecare gest.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s